Risanke.eu- stran o risankah

pink-panterLe kdo ni imel priložnosti kot otrok uživati ob najrazličnejših risankah? Odkar so televizorji postali stalnica vsakega gospodinjstva je tudi za otroke samoumevno, da občasno prežvljajo trenutke pred televizijskim ekranom. Za najmlajše seveda ni priporočljivo gledanje risank. Preden otrok govori, potrebuje druge vrste stimulacijo in ga lahko ekran preobremeni. Po drugi strani se lahko starejši otroci, ki že dobro govorijo, veliko naučijo iz risank, primernih njihovi starosti. Prav tako, kot boste pazili na čas,ki ga vaš otrok prebije za ekranom, pa je dobro paziti tudi na primerno vsebino, ki mu jo dovolite.

Na strani risanke.eu lahko preberete vse o najpogosteje predvajanih risankah. Tako ne boste nikol več v dilemi, kakšne vsebine svojemu otroku ponudite. Prav tako si jih lahko preko povezav tudi ogledate.slovenske-risanke-bojan

Dobra stran risank

Otrok vse, kar vidi in sliši, nekako vključi v svoj vsakdan. Hitro lahko opazite, da postane glavni junak risanke, ki mu je všeč. Prav tako se v šoli otroci igrajo karakterje iz risank, s čimer poglabljajo medsebojne odnose in se povezujejo med seboj. Pravilno izbrane risanke, primerne za otrokovo starost, ga bodo naučile veliko novega. Pridobil bo besedni zaklad, komunikacijske spretnosti, se morda naučil tujega jezika. Veliko odraslih se spominja svojih najljubših risank. Te so nam ostale v spominu prav zaradi njihovih sporočil, ki smo jih odnesli s seboj. Dobra risanka govori o lepoti sveta, o prijaznosti narave, ki nas obdaja. Poleg tega otroka spodbuja k raziskovanju, k čudenju in zanimanju za stvari okrog sebe. Otrok se uči, da je dobro tudi, če zmeraj ne naredi vsega prav, da je dobro sodelovati in ne le zmagati. Vsa ta globoka sporočila se skrivajo v risankah, z namenom, da bi otrokom polepšala njihovo otroštvo.smrkci

Obiščite risanke.eu

Na naši internetni strani dobite informacije o vsebini priljubljenih risank. Prav tako boste izvedeli odgovore na veliko zanimivh vprašanj, ki so se vam morda kdaj že porajala, pa preprosto niste imeli časa za iskanje informacij. Ob branju člankov se boste vrnili v otroške dni in se zraven nasmejali iz vsega srca.

sinhronizirane-risanke
Na priloženih povezavah, si boste lahko z vašimi otroki ogledali najbolj priljubljene risanke. Odpotujte v svet risanih junakov in se za nekaj trenutkov prepustite čarovniji.

otroške-risanke

Iz iste kategorije: