Archive For The “Spletni imeniki” Category

Ključne besede

Ključne besede

  Ključna beseda je stvar, ki jo ima v zadnjem času vsakdo, ki se kakorkoli ukvarja s svetovnim spletom neprestano v mislih. Od pravilnega izbora in optimizacije za posamezno ključno besedo je namreč odvisen obisk na naši spletni strani in posledično tudi naš zaslužek s to spletno stranjo.  

Read more »

WWW imenik

WWW imenik

Predstavljamo še en spletni imenik. Verjetno se vsakdo sprašuje, le kaj nam je potreben še en imenik, saj je že večina obstoječih neuporabna oz. vsebuje povsem enake zapise.Ravno pri vsebini se novi imenik precej razlikuje od obstoječih, saj zavzema oz. omogoča vpise iz izjemno popularnih novih strani, ki pa jih večina obstoječih imenikov ne dovoljuje….

Read more »

Spletarna.net – slovenski digg

Spletarna.net – slovenski digg

  Spletarna.net je zelo stara domena, več let je gostovala spletni imenik, ki je bil po kategorijah skladen z največjim ročno urejevanim imenikom ODP (open directory project). Septembra 2008 pa se je spremenila v slovensko kopijo popularnega servisa digg, ki omogoča objavljanje novic iz najrazličnejših virov in glasovanje zanje. Tako dobimo nove zanimive razporeditve člankov,…

Read more »

Wordpress website enhanced by true google 404