Portal izlet.si

Turistično trženje bomo v prihodnje gostili v glavnem na novi spletni strani izlet.si. Trenutno je stran še bolj ali manj prazna saj je namenjena promociji konkretnih izletov in počitnic različnih turističnih ponudnikov (med katerimi bomo tudi naše društvo). Hkrati vabimo tudi dosedanje sodelavce in ponudnike brezplačnih izletov, da se brezplačno vključijo tudi na to stran. Stran bomo močno povezali tudi z našim paradnim konjem – portalom Kam na izlet?

Članki, ki so sedaj na strani so le kratke predstavitve krajev in kot lahko vidite iz predstavljenih prispevkov na strani tudi širimo “geografsko področje” kateremu je stran namenjena saj bo na portalu izlet.si področje delovanja razširjeno tudi na tujino.

Na koncu vabimo tudi vse komercialne ponudnike izletov in počitnic po Sloveniji in tujini, da se nam pridružijo – letna vstopnica za objave stane le 100 evrov, za to pa lahko na strani objavite poljubno število izletov in počitnic ter tudi predstavite vašo agencijo.

Kot vse naše strani bo tudi ta posebej podprta z več našimi podpornimi spletnimi stranmi, tako da se za pozicije v iskalnikih res ni bati!

Iz iste kategorije: