Nosečnica.si – Vse o nosečnosti

Spletna revija Nosečnica je priročnik za varno in srečno nosečnost, ki vas s koristnimi nasveti na poljuden, vendar zelo nazoren način popelje skozi devet čarobnih mesecev. Obdobje nosečnosti, od spočetja do poroda, ki brez dvoma pomeni najlepše obdobje vsake ženske, je polno novih doživetij in občutkov, ta pa porajajo vprašanja, morda tudi dvome in stiske.
Enkrat letno, v marcu, izhaja tudi tiskana revija Nosečnica, in sicer kot posebna izdaja SuperMAMI,  v nakladi 10.000 izvodov. Nosečnico boste našle na vseh prodajnih mestih,v specializiranih trgovinah za nosečnice, nanjo pa se lahko tudi naročite. Pomagajte si z Nosečnico, s katero se boste učinkovito pripravile tudi na porod in materinstvo.
V spletni Nosečnici med drugim odgovarjamo na najpogostejša vprašanja nosečnic in  objavljamo neverjetni tedenski vodič po nosečnosti in razvoju vašega otroka. Svetujemo vam o zdravi prehrani nosečnic, pripravljamo vas na rojstvo in predstavljamo vse slovenske porodnišnice.Vse, česar še niste vedele o morfologiji, carskem rezu in epiduralni analgeziji, boste našle v Nosečnici!Vsebine Nosečnice so strokovne in zanimive, številne praktične izkušnje, koristni nasveti o nosečnosti, porodu in življenju z dojenčkom zagotavljajo dolgo uporabnost.

Iz iste kategorije: