Revija Hišni zdravnik

Hišni zdravnik je nova revija o zdravju in zdravem načinu življenja, ki jo izdaja ZAvod OStanimo zdravi. Vsak mesec v reviji Hišni zdravnik predstavimo tri bolezni od A do Ž. Z našo pomočjo si sestavite si svoj medicinski vodnik. V vsaki številki objavimo 10 strani testov in vaj za preverjanje in izboljšanje zdravja. Objavljamo tudi nasvete za zdravo bivanje, šport, kozmetiko in prehrano. V reviji je tudi kotiček za domačo lekarno, kjer so predstavljena zelišča, obkladki, sirupi in domača zdravila.

Pomemben del pri ohranjanju zdravja ima tudi zdrava prehrana, zato je v reviji velik poudarek na pravilnih razmerjih med ogljikovimi hidrati, maščobami, beljakovinami in prehranskimi vlakninami, redno objavljamo tudi zdrave recepte.

Spisek bolezni in bolezenskih stanj, ki se jim posebej posvečamo je zelo dolg: anoreksija, ortoreksija, bigoreksija, debelost, diabetes, demence, gripa A H1N1, multipla skleroza, parkinsonizem, panična motnja, depresija, shizofrenija, psihoze , športne poškodbe, fitnes in bolniki, urinska inkontinenca, doping, herpes, migrena, ginekološki raki, prostata, revmatioidni artritis, skolioza, hernija, …

Iz iste kategorije: