Spletni portal sobica.si

Spletni portal sobica.si je namenjen predstavitvam in nasvetom s področja opremljanja doma. Predstavljeni so vsi pomembni bivalni prostori: kuhinja, kopalnica, dnevna soba, spalnica in otroška soba. Prav tako je velik poudarek na svetilih oz. osvetlitvi prostorov, ter predstavitvi različnega pohištva. Prav tako predstavljamo tudi najpomembnejše proizvajalce pohištva.

 

V današnjem casu kuhinja še zdaleč ni več le prostor za pripravo jedi ampak je prostor v katerem se tudi družite, uživate pri priprave jedi, z družino skupaj zaužijete obrok.

Kopalnica je prostor, v katerem se morate vedno počutiti enkratno in sproščeno, zato je izbira za nakup nove kopalnice še kako pomembna, pri tem pa igra svojo vlogo prav vsa kopalniška oprema.

Središče vsakega doma je dnevna soba, kajti prav tu preživljamo največ prostega časa, bodisi sami, s svojo družino ali s prijatelji. Barva in oblika dnevnega pohištva so zato še kako pomembni faktorji pri odločanju za nakup nove ali pri preureditvi stare dnevne sobe.

Otroška soba je soba, ki otroka spremlja skozi različna obdobja in je zato verjetno prostor, ki ga boste najbolj pogosto posodabljali.

Pohištvo uporabljamo praktično v vseh delih stanovanja; kuhinja, jedilnica, dnevna soba, kopalnica, spalnica, otroška soba, predsoba, pisarna in drugi prostori.

 

Iz iste kategorije: