O portalu Nagradna igra 123

Nagradna igra 123 je spletna stran, kjer so zbrane vse nagradne igre na enem mestu. Za nastanek spletnega portala smo izhajali iz nas – ustvarjalcev. Vsi radi sodelujemo v nagradnih igrah in kdaj pa kdaj tudi kaj zadanemo, prav zato smo se odločili spremljati nagradne igre in jih objavljati na enem mestu.

Na portalu Nagradna igra 123 objavljamo vse nagradne igre, ki jih zasledimo na spletu, poleg tistih ki naj jih pošiljate vi. Za boljši pregled smo se odločili da posamezne nagradne igre kategoriziramo v smiselne skupine:

Ne samo da uživamo pri objavljanju takšnih in drugačnih nagradnih iger, sedaj tudi uživamo v igranju nagradnih igrah, odgovarjamo na zahtevna vprašanja oz. le preizkušamo ali je sreča na naši strani.

Vsem uporabnikom pa omogočamo tudi glasovanje za Najljubšo nagradno igro. Obiskovalci se lahko naročijo na e-novice in so tedensko obvešeni o novih nagradnih igrah.

Za vse tiste, ki imate svojo nagradno igro in si želite da bi za njo zvedelo kar se da veliko različnih ljudi je najbolje da svojo nagradno igro objavite na našem portalu.

Upamo, da vam je naša spletna stran všeč, z veseljem pa slišimo kakšen komentar, željo ali pripombo.

Lep pozdrav, ekipa nagradnaigra123.si

Iz iste kategorije: