Kam.si – je največji izletniški portal v Sloveniji

 

Spletni portal je z delovanjem pričel precej naključno – aprila 2006. Od takrat je neprestano rasel z dodajanjem novih prispevkov in tako danes vsebuje že preko 1000 koristnih člankov.

Stran je referenca predvsem na področju izletov (že več kot leto dni smo na googlu na prvem mestu na ključni besedi „izlet“ –  ter romarskih cerkva – tu imamo predstavljenih kar 210 najpomembnejših slovenskih romarskih cerkva. Zanimiva so tudi druga podoročja, morda pa posebej izpostavimo še slovenske domačije, kjer je predstavljenih mnogo domačij, ki jih drugače na spletu sploh ne najdemo.

V zadnjem času so izjemno aktivni predvsem aktualni deli spletni strani – blogi, galerija ter forum. Do konca leta na spletni strani kam.si poteka nagradna akcija,  kjer sodelovanje na prej omenjenih področjih tudi nagrajujemo. Blogi na spletni strani kam.si so izjemno učinkoviti, saj so povezani z množico agregatorjev, poleg tega pa tudi s spletno stranjo Slovenski digg, ki v zadnjem času prinaša zelo lep dodaten obisk.

Spletna stran ima dnevno preko 1000 obiskov.

Iz iste kategorije: