Anketa o Halozah

V decembrski številka mesečnika kam.si, so objavljeni prispevki kar devetih r.azličnih avtorjev. Posebej izpostavljam tekst „Prepoznavnost Haloz in spletna anketa“, kjer je najavljena spletna anketa, k izpolnjevanju katere ste lepo vabljeni.

Poleg tega mesečnik vsebuje večino standardnih tem – pešpoti, izlete, domačije. Posebej izpostavljam še kategorijo Veliki Slovenci v kateri sta tokrat predstavljena kar dva – eden, ki ga verjetno poznamo vsi: Frane Milčinski – Ježek, in drugi, ki ga poznajo le zelo redki: Ferdinand Avguštin Hallerstein.

Ob zaključku leta še nekaj besed glavne urednice mesečnika, Alenke Veber: Dragi ljubitelji narave, ob prehodu koledarskega leta, se vam v imenu vseh sodelavcev spletnih strani www.kam.si želim zahvaliti za vašo zvestobo in zaupanje. Prepričana sem, da lahko sleherni izmed vas v našem izboru lahko najde kaj zase in za svojo dušo. Nekateri ste z nami povezani le tako, da prebirate prispevke, drugi se nam oglašate v blogih. Nekateri pa se dejansko odpravite po naših gazeh in stopinjah. In slednjih se še posebej veselimo. Pa tudi, če se kdaj sami opravite na pot. Tudi samota lahko prinese nova odstiranja neznanega.

Iz iste kategorije: