Potopisno društvo “Kam po Sloveniji”

Spletni stran Potopisnega društva Kam po Sloveniji je stran namenjena tistim, ki bi želeli izvedeti nekaj več o Sloveniji. Veliko je ponudnikov izletov po Sloveniji, vendar gre pri večini za »okostenelo« ponudbo, zato je ponudba društva prava osvežitev. Logistično so izleti izpeljani na podoben način kot pri klasičnih ponudnikih, vsebinsko in kadrovsko pa precej odstopajo od sivega povprečja.
Temelj naših izletov je bogata slovenska naravno – kulturna dediščina, saj v društvu verjamemo, da mora biti le-ta ključni del vsake turistične ponudbe. V ta namen smo se povezali s številnimi znanimi strokovnjaki iz različnih področij (etnologi, arheologi, zgodovinarji,..), ki zavzeto sodelujejo pri pripravi naših programov. Prvi smo pripravili organizirane izlete po Ljubljanskem barju v sodelovanju z MOL-om. Sodelujemo z Mestno zvezo upokojencev Ljubljana, ZDUS-om, Zvezo paraplegikov Slovenije, Turistično zvezo Slovenije. Slovenska nacionalna turistična organizacija nas je priporočila na svojem portalu kot primernega partnerja.

Če želite od izleta »kaj več«, si oglejte prispevke naših članov na spletni strani www.kam.si in obiščite spletno stran društva.

Iz iste kategorije: