Darila za moške – ideje in predlogi

Zdi se , da se za žensko vedno najde primerno darilo. Če že ne moremo podariti zgolj cvetja, lahko podarimo še kozmetiko, dišave, dekorativne predmete, modne dodatke in podobno. Z moškimi pa je običajno križ. Darila za moške je precej teže izbrati. Kako se torej lotiti obdarovanja?darila-za-moške 
Ponujamo vam nekaj idej, med katerimi boste našli tako tipična darila za moške kot tudi bolj domiselne in zanimive predloge.

ideje-za-darilo
1. Pribor za žar. Moški so radi tisti, ki se lotijo peke na žaru. Za bližnje lahko (tudi s soudeležbo prijateljev in sorodnikov) kupite kar sam žar, sicer pa lopatice in vse ostale potrebščine.
2. Predvajalnik glasbe za uporabo pri športu. Moški imajo radi šport in da jim nebo dolgčas, lahko zraven poslušajo glasbo. Predvajalniki so danes zelo poceni. Če slavljenec predvajalnik že ima, mu kupite športne slušalke (ki se ne snemajo,), ali trak za na nadlaket, v katerega lahko spravijo predvajalnik (ali telefon z glasbo).
3. Kolekcija piva. Med najboljša darila za moške so od nekdaj spadale tudi steklenice z opojno vsebino, a pri pivu nekoč ni bilo veliko izbire. Danes lahko v specializiranih prodajalnah s pivom kupite pivo z vsega sveta, kar je moškim precej v veselje.
4. Športni rekviziti in pripomočki. Če obdarovanca dobro poznate, boste vedeli,kakšen športni rekvizit ali pripomoček potrebuje. Sicer se lahko vedno odločite tudi za nakup darilnega bona, ki ga bo izkoristil za športne rekvizite, oblačila, športno prehrano …
5. Med najboljša darila za moške velja prišteti vso opremo za preživljanje prostega časa na prostem. Športi na prostem in v naravi, kampiranje in podobno so bili moškim od nekdaj pri srcu. Morda potrebuje obdarovanec žepno orodje, gorilnik,nepremočljivo ponjavo, nahrbtnik ali podobno?
6. Pivske igre? Zakaj pa ne. Kar nekaj simpatičnih iger boste našli na spletu, in vse so namenjene igranju s prijatelji takrat, ko se spije nekaj pločevink piva.
7. Točilne naprave za domačo uporabo. Kadar imajo moški goste, radi postrežejo pijačo v stilu. Zakaj ne bi imel moški tudi doma točilnika »žirafe«, iz katerega bo točil? Na voljo je seveda tudi še veliko drugih točilnih posod in zanimivih pripomočkov za bar, če ste bolj klasične sorte, pa se lahko odločite tudi za nakup čisto pravega lesenega sodčka.
8. Klubske igre za domačo uporabo so še boljše od pivskih družabnih iger. Miza za biljard je verjetno predraga, lahko pase odločite za nakup namiznega nogometa in podobnih iger, ki so na voljo po precej bolj ugodnih cenah.
9. Dodatki in programska oprema za igralne konzole in računalnik. Darila za moške so lahko tudi bolj tehnične narave. Vedno se najde nekaj, kar moškemu »manjka« za boljšo virtualno izkušnjo. Če želite biti izjemno skromni, pa lahko vedno najdete zanimiv USB ključek, posebno miško, stojalo za spletno kamero in podobno.
10. Znana pesem pravi«bolj star, bolj nor,« in to lahko izkoristite za zanimiva darila. Nekomu, ki praznuje 40, 50 ali 50 let lahko podarite rolko ali kaj drugega takšnega, kar je bilo priljubljeno v njegovi mladosti, ali pa je med mladimi izjemno priljubljeno danes. Naj darilo obudi spomine na mladostno norčavost in prinese veliko zabave!
https://www.youtube.com/watch?v=rQ9rb5ZPcCw

Iz iste kategorije: