IDAPT – Zadnji polnilec, ki ga potrebujete!

Predstavljamo spletno stran blagovne znamke IDAPT. IDAPT je okrajšava angleških besed INnovative AdaPTer, kar pomeni inovativen napajalnik. In naprava, ki se skriva pod to blagovno znamko vsekakor opravičuje poimenovanje.

Verjetno smo se že vsi srečali s problemom, da so vse vtičnice zasedene z raznoraznimi polnilci, ki se poleg vsega še zelo radi izgubljajo in kvarijo? Naprava, ki je predstavljena na spletnih straneh http://www.idapt.si, nadomešča skoraj vse polnilce, ki ste jih kdajkoli imeli, ali pa jih še boste imeli v hiši.

Na eni napravi so tri napajalna mesta (pravkar predstavljeni IDAPT I2 ima dve napajalni mesti). Vsako od teh napajalnih mest vsebuje nastavek za poljubno napravo. Priloženih je šest različnih nastavkov, seveda pa lahko po potrebi lahko dokupimo nove, enake ali drugačne. Tako lahko na primer istočasno polnimo tudi tri enake mobilne telefone. Seveda so nastavki narejeni za praktično vse mobilne telefone, in za naprave, ki se napajajo preko različnih USB vhodov. Tudi velika večina fotoaparatov, mp3 predvajalnikov in drugih naprav je na spisku podprtih naprav!

Blagovno znamko IDAPT zastopa trgovsko podjteje Kotar d.o.o., Ziherlova 6, Ljubljana.

Iz iste kategorije: