iPhone 3gs – Ker so tri naprave združene v eno

iPhone ni samo navaden telefon. Združuje tri naprave v enem: revolucionarni mobilni telefon, širokozaslonski Ipod in izjemen internetni komunikator.

Revolucionaren telefon

Z Multi-Touch vmesnikom na iPhonu, lahko vaše klice opravite preprosto s pritiskom na ime ali številko med vašimi kontakti npr. v seznamu Priljubljeno, vašem seznamu klicov ali skoraj kjerkoli. Vizualen Voicemail vam omogoča izbiro inposlušanje sporočil v kateremkoli vrstnem redu. Prav tako je z emailom.

Širokozaslonski Ipod

iPhone se razkazuje s svojo vsebino: glasba, filmi, Tv oddaje in še več – na prelepem 89 milimeterskem zaslonu. Listajte skozi komade in playlisto s dotikom svojega prsta.

Izjemen internetni komunikator

iPhone uporablja hitro 3G in Wi-Fi brezžično povezavo, ki omogoča bogat HTML email, Karte z GPS-om in Safari – najnaprednejši spletni brskalnik za mobilne naprave. Vgrajena sta tudi Google in Yahoo iskalnik. In ker je iPhone veopravilna naprava, lahko hkrati telefonirate in emailirate fotografijo, medtem ko surfate po netu prek Wi-Fi-ja ali 3G povezave.

Odpira vam povsem nov svet aplikacij

iPhonov software je tisto, čemur ne seže blizu nobena druga digitalna naprava. Dostopate lahko do praktično nešteto neverjetnih aplikacij. In z vsako je vaš iPhone še boljši kot prej. Z njim lahko igrate igrice, ste bolj produktivni, dostopate do Facebooka, pogledate kje se nahajate in vam nikoli ni dolgčas in se stalno zabavate. Praktično karkoli želite početi na iPhonu, vedno se najde aplikacija tudi za to.

Deluje kot noben drug telefon

Z iPhonom je Apple združil inovativne hardwarske funkcije z najbolj naprednim mobilnim operacijskim sistemom na svetu in s tem na novo postavil meje česa je sposoben mobilni telefon. Aplikacije delaju ena ob drugi praktično nevidno in se sinhronizirajo z računalnikom – neglede ali je to PC ali Mac. Od na eni strani revolucionarnega Multi-Touch zaslona pa do inteligentne tipkovnice, je iPhone leta pred katerokoli ostalo mobilno napravo.

Iz iste kategorije: