Spletni portal za animeje in mange

SloAnime.org je spletni portal za animeje, mange in vse ostalo, kar spada zraven. V začetku je bil portal namenjen prevajanju serij in diskusijam Sloveniji poznanih animejev; ker pa “praktično” ni (bilo) portala, ki bi se poglobljeno ukvarjal z animeji, se je področje drastično razširilo in tako je sedaj portal namenjen VSEM najnovejšim izdajam (in tudi starejšim) animejev iz daljnega vzhoda.

Prva stran SloAnime je osrednja stran vseh projektov, objavljajo se novice, napovedniki, zadnji vnosi v Blogosferi, zadnja številka revije Slochan, bljižnice po forumu, ankete, posebna obvestila/dogodki IN Aktualni animeji! Forum je namenjen diskusijam, objavljanju različnih starih/novih naslovov (z estetskim predogledom vsakega naslova!). Zelo se trudimo animirat vse registrirane uporabnike v bolj pogosto sodelovanje, pisanju mnenj in objavljanju nepoznanih naslovov. Za ostale projekte priporočam branje naslednjega spiska.

Skozi SloAnime projekte želimo naši mali državici pokazati, da na svetu obstaja več, kot le hollywood in nekaj doma producirane industrije filmstva. Stran nudi veliko splošnih informacij (literatura), svežih novic (vsaj bolj pomembnih) in čim več prikazanih aktualnih naslovov, ki se na japonskem predvajajo v tekoči sezoni. Skupaj s forumom in ostalimi projekti pa želimo bežnim obiskovalcem olajšati delo pri iskanju njim željenih naslovov. Seveda obenem želimo animeje/mange širit v pravi veri; v smislu zabavne/filmske industrije za vse starosti in unikatne umetnosti v kateri vsakdo najde nekaj sebi primernega. Naša ljubiteljska skupnost je z vsakim dnem večja, diskusije bolj zanimive in obenem se povečuje prepoznavnost te neznane industrije!

Iz iste kategorije: