Majice ne spletu – Majice.net

 

Spletna trgovina majice.net je nastala v želji, da bi lahko v novi, sveži in uporabnikom prijazni spletni trgovini, izbirali med množico majic z odličnimi dizajni.

Za projektom majice.net stojita dve podjetji, Optiweb in K-print. Prvo je skrbi za tehnični in marketinški del. Podjetje K-print pa je, s svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju tiskanja na različne materiale, prevzelo nalogo tiskanja, nakupa in razpošiljanja majic.

 

Spletna trgovina z majicami je luč ugledala v začetku leta 2010. V ponudbi ima velik izbor majic vseh barv in motivov. Spletna trgovina se stalno dopolnjuje z novimi motivi, ki jih prispevajo tudi uporabniki. Vsi, ki imajo kanček smisla za oblikovanje in kreativne ideje, lahko tako na lahek način zaslužijo nekaj dodatnega denarja. Za vsako prodano majico z njihovim motivom, dobijo 0.3 €, denar pa prejemajo, dokler se meje 1000 kosov, kar teoretično lahko prinese 300 € za vsak dizajn majice. Zaslužek se nalaga na uporabniških računih, meja za izplačilo pa je 50 €. Več podrobnosti o izdelavi je na spletni strani www.majice.net.

 

V želji, da bi spodbudili uporabnike k sodelovanju, stalno potekajo nagradne igre, v katerih se delijo brezplačne majice. Podatki o poteku in sodelovanju so objavljeni na blogu Majice.net, kjer so tudi redna obvestila o novostih.

V prihodnosti se obiskovalcem obetajo nove funkcionalnosti kot je ocenjevanje majic. S tem želi ekipa majice.net spodbuditi in nagraditi ustvarjalnost prispevkov uporabnikov.

 

Iz iste kategorije: