Vse za dom

Začelo se je leta 2008, ko so spregovorile misli o lepem in praktičnem. Nastale so ideje, nato se je razvila vizija

Naša vizija je lep in urejen dom. Dom, kjer je vse zasnovano z inteligenco in intuicijo. Kjer ljudje živijo prijetno in sproščeno. Dom, za katerega bomo izbrali opremo v spletni trgovini, po želji s pomočjo strokovnjaka.Nastal je spletni nakupovalni center Vsezadom.si, da bi vzpostavil vez med vašimi notranjimi željami in opremo v vašem domu. Za vas smo izbrali lepo, uporabno, kvalitetno in cenovno ugodno opremo za dom. Tako, ki je najprej všeč nam. Tako, ki si jo tudi mi želimo v svojem domu.

 

Zavedamo se, da je nakup opreme za dom preko spletnega nakupovalnega centra za vse nas nekaj novega, ker smo navajeni proizvode za dom pred nakupom videti, pomeriti, preizkusiti in otipati. Zato je velik izziv, kar vam želimo ponuditi – drugačen nakup. Nakup, ki bo ustrezal vašim željam, potrebam in bo dosegel svoj namen. Pri nakupu preko spleta se zmeraj najprej vprašamo, kaj točno potrebujemo. V klasični trgovini pa nas hitro zanese in kupimo nekaj, kar nam je na prvi pogled zelo všeč, ni pa nujno, da je tudi uporabno in skladno z ostalimi elementi.

 

Da boste lažje izbrali ustrezno, uporabno, lepo, kvalitetno in cenovno ugodno opremo za dom, lahko kadarkoli med delovnim časom brezplačno kontaktirate našega svetovalca Roberta. Robert dela na področju klasične prodaje pohištva in opreme domov že 14 let. Izkušnje si je nabiral v največjih slovenskih pohištvenih podjetjih in pri samostojnem projektu opremljanja in dizajna domov.

Robert je dodana vrednost za kupca in posebnost spletnega mesta. Je prvi osebni svetovalec na internetu. Vsakemu kupcu lahko tudi osebno na domu svetuje, izdela predlog ureditve in opreme ali pripravi načrt ter poskrbi za izdelavo ter montažo pohištva pri naši stranki. Če imate dvome, ne veste kaj bi, ste brez idej, če ne znate ali pa si le želite vse prepustit strokovnjaku (kako kombinirati, katera oprema, katero svetilo, katero barva za kombinacijo s pohištvom), prepustite skrbi in kontaktirajte našega svetovalca.

Želimo si, da bi izdelki iz naše ponudbe v vaše življenje prinesli smisel in nove vrednote, ki bodo pisale zgodbo vašega doma.

Iz iste kategorije: