Družabna igra za rojstni dan

Nekaj dni nazaj sem bila s svojim malim bratcem v trgovini z igračami, saj sem mu imela namen kupiti darilo, ker je imel dan nazaj rojstni dan. Zato sva šla v trgovino, v lov za darilom! Sama sem zelo težko izbrala darilo, saj je bratec že malce starejši, ni več star eno, dve, ali šest let, ko je bilo iskanje darila mačji kašelj. Zato sem si sama pri sebi rekla, da ga bom peljala po trgovinah, in si bo kar sam izbral, kar se mu bo zdelo najboljše. Nato sva hodila od police do police, ter sem samo čakala, kdaj bo rekel, da to pa mu je všeč, in to bi tudi rad imel.

Bila sva pri avtih, raznih upodobljenih risanih junakih, do plišastih igrač in še in še, zato sem pomislila, to pa ni v redu, da med vsemi temi policami ni našel niti ene zanimive igrače! No, in sva šla še naprej, ter prišla do police z družabnimi igrami. Pri tisti veliki polici sva najdlje do sedaj stala, in na koncu si je izbral igro Človek ne jezi se!

 Ko se je odločil, in mi rekel, da bi imel to sem ga prav začudeno pogledala, saj otroci v njegovih letih imajo raje bolj »čudne« igrače, in sem ga vprašala, si prepričan, da bi imel to, če mu je res to zanimivo, in pritrdil je z da. Ko sva kupila to, ter odšla iz trgovine sem ga vpraša, kako pa to, da si je ravno to izbral. In rekel mi je, da so se to igrali v šoli, ter mu je bila zelo dobra igrica! Zato, ko kupujete igrače, ne mislite, da morate iskati najnovejše igrače. Po moji izkušnji so še vedno aktualne dobre stare igre!

Iz iste kategorije: