Letalske karte vas iz letališča Gradz odpeljejo v svet

Letališče Gradz v Avstriji je zaradi svoje geografske lege in pestre ponudbe destinacij priljubljeno med imetniki letalske karte s severovzhodne Slovenije, saj je dobrih 100 km oddaljeno od Murske Sobote, pot iz Ptuja je dolga 85 km, Maribor pa je Gradcu praktično sosednje mesto.

Na rednih in čarterskih letih letala preko tega 96 let starega, v letu 2005 temeljito prenovljenega letališča potnike praktično popeljejo v vse Evropske države, zlasti med Skandinavijo ter Pirenejskim polotokom. Tako na primer v Franciji pristanete v Lurdu, Lyonu, Nimesu ali v Nici, na Hrvaškem pa v Puli, Dubrovniku ali na Braču.

Letalske karte omogočajo tudi neposredne lete v Rusijo, Romunijo, Grčijo ter v Turčijo, Tunizijo in na Tenerife. Nizko cenovni prevozniki in lokalni poslovni ponudniki pa vas vabijo v Švico, Nemčijo, Veliko Britanijo, Turčijo in v notranjost Avstrije. Tako Intersky ponuja letalske karte za nemška mesta Berlin, Hamburg, Bonn in Friedrichshaten, Ryanair za Londonsko letališče Stansted, Tulfly za Berlin in Antalyo. V Hannover in Innsbruck pojdite z Welcome Airom, za Linz in Zurich pa je na razpolago Robin Hood Aviation.

Po potrditvi letalske karte in oddaji prtljage si lahko v letališki galeriji ogledate razstavljene eksponate, se okrepčate v restavraciji ali kavarnah, kaj kupite v brezcarinskih prodajalnah ali šparovem supermarketu, zamenjate denar v menjalnici, preverite ponudbo turističnih agencij, pobrskate po internetu ali pa v čakalnici mirno čakate na poziv za odhod proti letalu.

 

Iz iste kategorije: