Odvetniška pisarna – Odvetnica Maja Vogrin

 

Odvetniška pisarna v Maribor deluje na naslovu Ulica Vita Kraigherja 5, v poslovni stavbi City v 4. nadstropju. Odvetnica Maja Vogrin vam svetuje na področju civilnega prava, kot je obligacijsko pravo, odškodninski zahtevki, odškodnine, gospodarsko pravo, stvarno pravo, družinsko pravo in Dedno pravo. Kazensko in prekrškovno pravo sta področji, katera odvetnica Maja Vogrin dodobra pozna, in svetuje z večletnimi izkušnjami in uspešno rešenimi primeri.

 

Odvetnik v mariboru vam bo pomagal tudi na drugih postopkih, kot so izvršilni, insolvenčni, zemljiško – knjižni in korporacijski postopki. Odvetnica Maja Vogrin ima uradne ure vsak delovnih med 8.00 in 12.00 uro, na že omenjenem naslovu. Dober odvetnik ali odvetnica, to je vedno vprašanje, ki nas lahko hitro zavede.

Bogato strokovno znanje iz področja prava, odškodninski zahtevkov in večletne izkušnje iz pravnega svetovanja, vam bodo privarčevale čas in vse odvečne skrbi. Naj bo pravi strokovnjak odvetnik v mariboru, ki vam bo znal svetovati in pomagati. Odvetnica Maja Vogrin je sodelovala že pri številnih zahtevnih projektih s področja civilnega, kazenskega in prekrškovalnega prava.

Vselej upošteva strankino zaupanje kot osnovno vodilo. Vse, kar stranka zaupa, varuje kot strogo tajnost. V spornih zadevah si prizadevamo poiskati izvensodne in za stranko najbolj optimalne rešitve.

Iz iste kategorije: