Optika Clarus

Optika Clarus je prepoznavna slovenska blagovna znamka, ki je dejavna na področju trgovine z očali in optičnimi pripomočki že od leta 1992. Svoje poslovalnice ima po vsej Sloveniji.optika clarus
V poslovnem centru BTC pa ima največji optični center v Evropi, saj se površina trgovine razprostira na 800 m2. Uporabnikom so na voljo tudi njihove ambulante, kjer nudijo očesne preglede za preventivo in uporabo korekcijskih očal in kontaktnih leč. Vse dejavnosti izvajajo v sodelovanju z odličnimi specialisti okulisti in z moderno in učinkovito vrhunsko opremo. Optika Clarus je pri strankah poznana tudi po svoji trendovski ponudbi korekcijskih, športnih, sončnih in otroških očal. Ko boste obiskali njihove trgovine, se boste lahko na lastne oči prepričali o njihovi vsestranski dejavnosti in pestri ponudbi storitev. Kdor se nameni k njim na pregled vida, ga bo opravil tam brezplačno in v zelo kratkem času. Specialist okulist bo pregledal oči in potrdil kratkovidnost ali daljnovidnost ter še morebitne druge okvare vida in predpisal ustrezna očala ali kontaktne leče in nudil še dodatne terapevtske nasvete. V trgovini vam bodo tudi lahko vaša očala popravili ali zamenjali določene dele, če bo to potrebno. Njihove storitve so cenovno še ugodnejše z njihovimi karticami ugodnosti, s katerimi se seznanite v sami trgovini pri prijaznem in ustrežljivem osebju. Pri izbiranju modelov sončnih očal imajo na voljo tudi stilista, ki vam bo nudil nasvet pri pravilni izbiri glede na vaš videz in vam ponudil najprimernejši model za vas. Kupili boste lahko tudi razne pripomočke za ljudi s slabšim vidom, kot so lupe in tudi daljnoglede itd. Nudijo tudi video izbiro očal, ves čas pa imajo akcijska znižanja in posebne popuste tako, da lahko vsakdo, ki se tja odpravi z določenim namenom in s svojimi željami, dobi nekaj zase, kar bo zadovoljilo njegove želje in pričakovanja. Kdor lahko seže malce globlje v žep, pri Optiki Clarus zagotovo ne bo razočaran, saj bo tam lahko izbiral med vrhunskimi in svetovno znanimi znamkami, ki seveda zagotavljajo kakovost in dolgotrajno življenjsko dobo izbranega izdelka.

Če pa ne želite izgubljati vašega dragocenega časa z obiskovanjem njihovih trgovin, lahko preprosto od doma obiščete njihovo spletno trgovino in si ogledate spletni katalog, kjer vas bogat izbor izdelkov ne bo pustil hladnokrvnega, saj ponujajo tako različne izdelke in ostale dejavnosti, da boste zagotovo našli kaj zase.

Iz iste kategorije: