Otroška trgovina, blog

Predstavljamo še eden izmed “podpornih” blogov za naše spletne strani. Le-ta je seveda namenjen podpori otroške trgovina chebeltza. Tovrstni blogi so seveda koristni za več stvari. V osnovi so seveda namenjeni “podpori” (generiranju kakovostni povezva) glavni strani. A če bi to bil edini namen, blog ne bi opravil svojega namena, saj bi zaradi neaktulanosti kmalu zamrl.

Tako pa lahko tovrstne bloge uporabimo tudi za objave zanimivih novic s spletne strani, ki jo predstavljajo in so pomembne, a ne dovolj, da bi jih objavili na glavni strani saj tam poskušamo ohraniti preglednost in vsebinsko konsistentnost.

Na tem blogu predstavljamo vse novosti v trgovini, prav tako pa pojavljanje trgovine v spletnih in drugih medijih. Včasih si bomo v tem blogu privoščili tudi kakšno podrobnejšo predstavitev, za katero na strani otroške trgovine chebeltza ne bo prostora. Trenutno najpomembnejši zapis je namenjen promociji najaktulanejšega produkta v naši trgovini elektronske varuške (babyfon) Olympia Nanny.

Iz iste kategorije: