Primerjava tekalnih stez Nordictrack 1750 in 9500

NordicTrack Commercial 1750 ali NordicTrack Elite 9500 Pro?

Če bi vam v trgovini ponudili tekalni stezi NordicTrack Commercial 1750 ter NordicTrack Elite 9500 Pro, za katero bi se odločili?

Ne veste? Naj vam malce vso stvar olajšamo. Za vas smo namreč pripravili primerjavo obeh tekalnih stez. Če se v prvi vrsti osredotočimo na sam videz obeh proizvodov, sta si ta zelo podobna, a kljub temu med njima obstajajo nekatere razlike.

NordicTrack-Commercial-1750

Podobnosti med NordicTrack Commercial 1750 in NordicTrack Elite 9500 Pro

Najpomembnejše pri obeh omenjenih tekalnih stezah je dejstvo, da sta zasnovani na način, da ustrezajo prav vsakem profilu osebe. Tako bo z njima zadovoljen začetnik, ki si žali le malce dnevne rekreacije, kot tudi tisti bolj zahtevni športniki, kateri bodo stezo uporabljali za vzdrževanje kondicije in različne hitrostne treninga. Obe stezi imata možnost naklona in spusta ter različne stopnje hitrosti. Za veliko uporabnikov je morda pomemben podatek tudi ta, da je obe tekalni stezi mogoče zložiti. Res, da sta veliki in zavzameta veliko prostora, a ju je mogoče zložiti. Obe podpirata sistem iFit in imata možnost nastavljanja različnih programov treningov. Poleg vsega omenjenega pa vas bo zagotovo pozitivno presenetilo tudi to, da imata stezi poleg merilcev srčnega utripa, tudi možnost namestitve brezžičnih trakov, kateri bodo spremljali vaš srčni utrip in vas pri vadbi ne bodo ovirali.

Razlike med NordicTrack Commercial 1750 in NordicTrack Elite 9500 Pro

Razlika se pozna v ceni, pri čemer je model 1750 malce dražji in tudi malenkost večji. NordiTrack Elite 9500 nima možnost namestitve zunanje android naprave in s tem tudi nima možnosti sinhronizacije programov treninga, prav tako pa ima manj prostora za možnost hranjenja treningov kot druga.

Omenjene so tiste morda najpomembnejše podobnosti in razlike, katere prepričajo kupce v nakup ali pa jih od tega odvrnejo. Katero izbrati zase? Glede na vse opisano, z nobeno ne morete zgrešiti!

Iz iste kategorije: