Tračnice in zgradbe

 

Če ste se kdaj z otrokom odpravili na sprehod v bližino železniške proge, smo prepričani, da so vašega malčka dobesedno prevzele vse te tračnice in zgradbe ter nenazadnje tudi vlak, kajne?

 

Večini otrok vlak predstavlja nekaj izjemno zanimivega, nekaj kar bi lahko opazovali več ur skupaj. Zakaj pa ne bi otroka presenetili in mu kupili njegov vlakec, zraven pa še dodali kakšne tračnice in zgradbe, da bo otrok lahko sestavil svoje mesto v malem in v igri z njim neizmerno užival. Seveda so otroci veseli vlakca, vendar pa je veselje še toliko večje, če so zraven dodane kakšne dodatne tračnice, zgradbe, mostovi, ipd. Lahko si samo predstavljate veselje otroka in njegovo uživanje ob igranju z novo igračo.

 

Kako navdušeni bodo nad mostom ali nad zapornicami, ki se spuščajo in dvigajo? Vse to veselje jim sedaj lahko omogočite in to tudi po dokaj ugodnih cenah. Zaradi konurenčnosti trga otroških igrač, je večino izdelkov podobne kakovosti, mogoče kupiti že po zelo ugodnih cenah. Na naših spletnih straneh vam po ugodnih cenah nudimo možnost nakupa različnih kompletov igrač, kateri bodo otroku zagotovo narisali nasmeh na obrazu.

 

 

Gradbeni set s priloženim velikim rumenim žerjavom

 

Tovrsten set igrač se je izkazal kot idealno darilo za otroke različnih starosti, ki imajo doma lesene železniške proge ali pa se preprosto navdušujejo nad igro z različnimi delovnimi vozili. Set vsebuje velik žerjav, različna delovna vozila, dve osebi ter razne stožce in ovire, za še dodatno popestritev.

 

Predelovalni obrat za nafto

 

Tudi predelovalni obrat za nafto je izdelek nad katerim se otroci navdušujejo, saj vsebuje kar veliko delov namenjenih za zabavo, prav tako pa so tudi poučne. Tudi omenjen izdelek je idealno dopolnilo k železniškim tračnicam.

 

Tovrstni in podobni izdelki odlično dopolnjujejo tračnice in zgradbe in s tem povezano otroško igro. Tudi vi ste bili kdaj majhi in se verjetno spomnite, da vam igrač nikoli ni bilo dovolj. Vendar pa so bili v preteklosti časi drugačni in se je večina otrok morala zadovoljiti samo s kakšno igračo ali dvema. Danes je povsem drugače in zakaj ne bi omogočili svojim otrokom nekaj kar lahko? Naj uživajo v svojem otroštvu in mladosti!

Iz iste kategorije: