Apartmaji na Hrvaškem

Dopustovanje je samo po sebi velik užitek. Seveda, če ne gre kaj narobe in narobe gre, kot pravi Murphy, vse kar lahko gre narobe. Zato moramo že pred odhodom na dopust poskrbeti, da bo lahko šlo narobe čim manj strani.

Vsekakor posebej razmislimo o tem kje in kako bomo splai.In ko se odločimo za kje, manjka še kako. Šotor? Hotel? Avto? Apartmaji?

 

Šotor ali prikolica je za tiste, ki so radi blizu narave, ne moti jih da si bodo večinoma sami kuhali, prali in pomivali. Imajo pa popolno svobodo in se nahajajo na svojem. Nekoliko problematično je lahko predvsem slabo vreme, šotor in dež bosta naredila kar težave, predvsem če šotora niste pravilno postavili. Prikolica se nekoliko bolje obnese med slabim vremenom, kljub temu pa ne boste prvi, ki bo med nevihto držal predprostor ali pa kopal jarke okoli prikolice.

Hotelske usloge so pogosto precej masovne, vse je pa odvisno od tega, kolikor ste pripravljeni plačati. Poceni hoteli so to, kar ste plačali, poceni. Slaba hrana, slaba higiena, daleč do plaže. Če si lahko privoščite več, pa vas v hotelu razvajajo in vam niti ni treba siliti na plažo, saj ima hotel vse kaj potrebujete.

Apartmaji so za tiste, ki imajo radi udobje, ampak so še vedno radi na svojem. S svojo svežo hrano, ki si jo lahko skuhate v opremljeni kuhinji, boste lahko navduševali. Apartmaji so rpimerni tudi za večje družbe, kjer lahko najamete večji apartma ali več apartmajev skupaj in se tako družite, ali pa imate svojo zasebnost.

Apartmaji na Hrvaškem so zelo razvit del turzima, zato je ponudba zelo raznolika. Predlagamo, da se informirate pred odhodom na dopust, da vam začetka dopusta na pokvari iskanje apartmaja.

Iz iste kategorije: